Abonnementen

 •  

  Het aankleden van uw restaurant, hotel, vergaderzaal, lounge-ruimte of entree.
  Hierbij kunnen smaakvolle bloemarrangementen een zeer belangrijke rol spelen. BFD werkt aangepast aan uw persoonlijke wensen, bloem- en groenarrangementen die zorgen voor een exclusieve sfeer en levendigheid in uw interieur. Met een bloemenabonnement zorgen wij ervoor dat u elke week , tien dagen of eens per maand verse andere bloemen ontvangt compleet met leenvaas en natuurlijk nemen wij het oude boeket mee terug. (Het is uitteraard ook mogelijk eigen vaas of object op te laten maken)

  neem contact met ons op
 •  

  Brazil Floral Design werkt, aangepast aan uw persoonlijke wensen, bloem- en groenarrangementen die zorgen voor een exclusieve sfeer en levendigheid in uw interieur. Met een bloemenabonnement bent u verzekerd van een wekelijks of maandelijks bloemenarrangement naar wens qua kleur en sfeer.

  neem contact met ons op
 •  

  Bloemen houden van mensen, maar welke bloemen vallen in de smaak bij degene die je een mooie bos ruikers cadeau wilt doen? Heb je geen idee wat de favoriete bloemen van hem of haar zijn? Verras vrienden, familie of collegas. Wij versturen de BRAZIL Floral Voucher gratis voor u, inclusieve een kaartje met de door u aangegeven tekst. Geef een originele cadeau bon: BRAZIL Floral Voucher!

  neem contact met ons op
 • op maat gemaakt

  Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen.

  Onze cursussen en workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit een bloem workshop hebben gevolgd is dit geen probleem omdat alles van A tot Z wordt voorgedaan en u met een leuk werkstuk naar huis gaat.
  Het is ook leuk om een workshop te volgen als zussenavond, vriendinnenavond, bijzondere verjaardag, familie uitstapje, vrijgezellenavond of als personeelsactiviteit. Informeer naar de mogelijkheden.

  neem contact met ons op

Verse bloemen?

Abonnement

 • Horeca
 • Bedrijven
 • Particulieren

Contact ons